Spletno mesto Lekarna Nova uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Razumem

Uvodna določila

To so spletne strani Lekarne Nova (v nadaljevanju spletna stran), ki je v lasti podjetja Lekarna Nova d.o.o. (v nadaljevanju podjetje). Vse pravice uporabe vsebine spletnih strani so pridržane.
Splošni pogoji se nanašajo na vsebino spletne strani na domeni lekarna-nova.si. Z uporabo, dostopom in iskanjem po vsebini spletnih strani potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjate.

Spletna lekarna je storitev, ki omogoča nakup zdravil, ki se izdajajo brez recepta, in drugih izdelkov prek spletnega portala Lekarna Nova: www.lekarna-nova.si. Odgovorna oseba za izdajo zdravil preko spleta je vodja Lekarne Nova Lidija Blažič, mag. farm.

Omejitev odgovornosti

Vsebina spletnih strani je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to podjetje ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Podjetje tako ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij. Podjetje niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

Avtorske pravice

Vsebina teh spletnih strani (pisna ali slikovna) je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo podjetju.
Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje zagotavlja zaščito osebnih podatkov uporabnikov spletne strani in vseh ostalih podatkov zbranih v postopku registracije pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.
Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.
Uporabnik s prijavo na novice soglaša, da podjetje lahko uporabi njegov elektronski naslov za namene obveščanja o novih produktih, novicah, obveščanje kupcev o morebitnih posebnostih v zvezi s poslovanjem, pošiljanje aktualnih ponudb, in statistično obdelavo. Osebne podatke lahko podjetje obdeluje najmanj 5 let, oziroma do preklica pisne privolitve uporabnika.
Iz sistema sporočil se lahko uporabnik kadarkoli izpiše na način, opisan v posamezni e-novici ali na drug primeren način v pisni ali elektronski obliki. Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje podjetje, ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža.
Podjetje se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Podatki o podjetju

Polno ime: Lekarna Nova d.o.o.
Naslov / sedež: Žnidarčičeva ulica 21, 5290 Šempeter pri Gorici
Davčna številka: SI28537335
Glavna dejavnost: 47.730 (Trg.dr.prd.s farmacevtskimi izd.)
Direktorica: Blažič Lidija