Spletno mesto Lekarna Nova uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Razumem

Kdo smo

Lekarna Nova je zasebna lekarna, ki je z delovanjem začela leta 2009. Za vas skrbimo visoko izobraženi magistri farmacije z dodatnimi znanji s področij aromaterapije, homeopatije, Bachovega cvetnega zdravljenja, naturopatije in kozmetike. Redno skrbimo za strokovno izobraževanje in dopolnjevanje svojega znanja, saj se zavedamo, da bomo le tako lahko izpolnili vaša pričakovanja.

Ekipa

Mešanice čajev

Lekarna v Šempetru pri Gorici

Homeopatska zdravila

Vaše zdravje

Globoko v nas so posajena semena, iz katerih lahko v določenem obdobju našega življenja, v primeru niza stresnih dogodkov, vznikne bolezen. Bodisi se bolezen izraža kot bolečina, nelagodje ali šibkost, vselej omejuje človeka. Ravno nasprotno pa zdravje doživljamo kot občutek svobode in dobrega počutja. Zato je svoboda ključna beseda, ko govorimo o zdravju. Če povzamemo besede svetovno znanega homeopata prof. Vithoulkasa, lahko rečemo, da je zdravje:

– odsotnost bolečine in občutek dobrega počutja,
– dinamični občutek miru in spokojnosti,
– jasnost razmišljanja in dojemanja.

Naše poslanstvo je, da vam pomagamo pri skrbi za vaše zdravje.